3 Workx Demuytere Dries is een gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf die alle kennis in huis heeft voor elke boomverzorging. Daarnaast voorzien we ook in het onderhoud van tuinen in de regio Waregem.

Boomverzorging in de omgeving van Waregem

Heeft u bomen in uw tuin die gesnoeid of geveld moeten worden? Of zoekt u een vakman voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan staat gecertificeerd boomverzorger 3 Workx Demuytere graag tot uw dienst met een efficiënte aanpak. Ons jonge en dynamische bedrijf hecht groot belang aan een professionele en persoonlijke service. Wij staan voor u klaar in heel Waregem en omstreken.

3 Workx Demuytere is gespecialiseerd in algemeen tuinonderhoud en boomverzorging. Zo staan wij onder meer in voor het aanplanten of periodiek onderhouden van uw tuin. Is het belangrijk dat uw bomen niet te groot worden om de veiligheid te waarborgen? Dan komen wij graag langs om uw bomen te snoeien. U kunt eveneens bij ons terecht voor het vellen van zieke en dode bomen in uw tuin. Ook werken op grote hoogte zijn mogelijk.

Om ervoor te zorgen dat wij u de meest vakkundige service kunnen bieden, volgen wij regelmatig opleidingen en cursussen. Zo komen wij meer te weten over de nieuwste technieken en kunnen wij onze kennis uitbreiden. U kunt dus altijd rekenen op een aanpak volgens de nieuwste inzichten binnen de tuinwereld.

Bel 3 Workx Demuytere en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

 

 


Vraag ook een vrijblijvende offerte bij ons aan voor uw tuinonderhoud en boomverzorging in de regio van Waregem.